När det handlar om att synas på nätet idag är konkurrensen alltid hög inom de flesta områden. Här handlar det om att verkligen kunna SEO (sökmotoroptimering), för att nå de verkligt höga placeringarna i de största sökmotorerna. Detta börjar oftast tidigare än vad de flesta tror. Idag börjar din planering av din hemsidas sökmotoroptimering redan vid ditt inhandlande av den domän och det webbhotell som din sida ska placeras på och utgå från. Här finns det möjligheter att välja en helt vanlig standard hosting, vilket kommer att medföra att du får mindre kraft i din SEO från start. Det andra och mer positiva valet som du har är att välja en C-class hosting, vilket innebär att du får en mer anpassad och strukturerad möjlighet till bättre SEO redan från start.

Vad är då C-class hosting?

C-class hosting är något som även kallas för SEO-hosting. Här handlar det om att du får ett effektivare system redan från början som underbygger dina möjligheter till bättre resultat snabbare i sökmotorernas SERP. Du kommer även att få ett system som är anpassat efter de grundläggande regler som gäller idag vid publicering och underhåll av hemsidor på nätet. Dessa funktioner kommer att kraftigt sänka risken för straff i sökmotorerna p.g.a. att du har missat något viktigt som du vid vanlig hosting hade fått kontrollera manuellt.

Det är vanligt att webmasters som har ett flertal sidor länkar ihop dessa sidor för att på så sätt skapa inlänkar och öka sina sidors SEO-kraft i sökresultaten. Detta gillas idag inte av sökmotorerna, och de har försetts med algoritmer som kan känna av när detta förfarande sker. Här är det då vid användande av en vanlig hosting risk för straff som medför lägre ranking i sökmotorerna. När du istället använder C-class IP hosting kommer du fortfarande att ha en server med alla dina sidor, men sökmotorerna luras att tro att de har skilda placeringar runtom i världen. Detta kommer att medföra att du kan tillgodoräkna dig dina egna länkar, och på så sätt undgå straff.

När är det viktigt att välja C-class hosting?

När du vill ta del av denna nya teknik kommer du alltså att kunna tillgodoräkna dig länkar mellan dina egna sidor på samma server. Har du bara en hemsida eller flera sidor på olika servrar kommer du inte att ha någon nytta av denna teknik. C-class hosting använder du när du har en hosting på en server och flera hemsidor som ska länka till varandra för att ge en bättre ranking i sökmotorerna.

Idag finns det många olika företag som erbjuder hosting som har denna service i sitt utbud av tjänster. Här är det då viktigt att du jämför både funktioner och priser, så att du får en så bra hostingplan som möjligt. Detta kommer att bli det redskap som ser till att ge dig den extra SEO-kraft som du så väl behöver för att hänga med i dagens hårda konkurrens på nätet. C-class hosting är alltid något dyrare, men har du flera hemsidor på samma server kommer det alltid att löna sig.macbook-606763_1280

Intresserad av C-class hosting?

Fyll i formuläret nedan och vi återkommer till dig inom kort.